10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Seni Belon-belon Sabun

Wah, ni belon paling besar yang penah aku tengok…. Name mamat ni Samsam Bubbleman (name sebenar Sam Heath), Dia ni pakar dalam bidang bubbleologist..bidang ape tah, mungkin bidang wat belon… dan dia jugak pemegang rekod belon sabun terbesar di dunia. Ceh, paling besar belon sabun yang aku buat sebesar telur… Read more

Arnab paling besar

Wow, ni  arnab paling besar yang pernah aku tengok… Benny berusia 2 tahun dan mempunyai baka Flemish buck (ape tah) menirima status arnab paling besar di dunia tapi belum masuk rekod Guinness Book of Records lagi..hoho Arnab ni mempunyai panjang 85cm dan seberat 10kg (hoho..memang berat) Pemilik Benny ni gak… Read more

Kucing paling Besar?

20 Perkara Perempuan Tidak Suka

1. MENINGGIKAN SUARA Tahulah mereka dikurniakan suara yang ‘macho’ tapi kalau nak meninggikan suara sekadar menunjukkan ego, tak eloklah. Ini antara kelemahan lelaki kerana mereka mudah meninggikan suara walaupun pasangannya tidak bersalah. 2. MENGONGKONG Itu tak boleh, ini tak boleh, sikit-sikit nak kontrol. Segala gerak-gerikekasih dikawal, sampaikan nak berpakaian pun… Read more