Tujuh Penyebab Masalah Cepat Pancut

Tujuh Penyebab Masalah Cepat Pancut Masalah cepat pancut antara gejala yang paling di takuti oleh lelaki. Sebagai panduan untuk anda, berikut adalah tujuh sebab kenapa masalah cepat pancut terjadi. 1.Keyakinan yang rendah Keyakinan rendah suami untuk puaskan isterinya akan jadi penyebab dia alami masalah cepat pancut. Ini kerana dia akan… Read more

Pilihanraya Umum Ke 13

Pasti anda semua dah tahu sekarang adalah musim kempen pilihanraya untuk PRU 13. Penamaan calon telah diadakan pada hari ni, dan telah selesai dengan baik tanpa ada apa2 masalah. Semoga pilihanraya kali ni berjalan dengan lancar dan tanpa ada gangguan. Kepada parti yang bertanding, berkempen lah dengan cara baik dan… Read more

Israel ancam serang Syria

Israel mengancam akan melancarkan serangan terlebih dahulu ke atas Syria. Difahamkan ia adalah sebagai langkah untuk mengelakkan senjata kimia milik Syria jatuh ke tangan kumpulan Al-Qaeda atau Hizbullah di Lubnan. “Jika senjata kimia tersebut jatuh ke tangan musuh, ia pasti akan meningkatkan lagi ketegangan di rantau ini Kami mungkin perlu… Read more

Ikan Air Tawar Boleh Berjalan Ditemui Di Vietnam

Beberapa saintis mengenal pasti sebanyak 129 spesies baharu di kawasan Mekong Besar termasuk ikan air tawar seperti keli yang boleh berjalan di darat,kata Tabung Hidupan Liar Sedunia(WWF) semalam.Maklumat tersebut terdapat di dalam laporan baharu WWF yang memperincikan penemuan pada 2011 itu. Kawasan Mekong Besar merangkumi sebahagian Thailand,Kemboja,Myanmar,Vietnam,Laos dan wilayah Yunnan… Read more

Sabun Vitamin A, C & E

Salam, Nak Share Sikit Kat Korang Semua.. Ini Ada Satu Produk Sabun Bervitamin A,C & E Yang Sesuai Untuk Cantikkan Kulit Badan Dan Juga Muka. Sabun ni sememangnya terbaik!! Tak payah lagi nak cucuk2 vitamin C atau pun Botox untuk dapatkan kulit yang sekata, halus, mulus, cerah, gebu dan awet… Read more

Kesalahan Ketika Memakai Minyak Wangi.

1.Pakai perfume semasa tubuh masih basah Biasanya kita memakai perfume selepas mandi.Tapi jangan terus memakainya setelah habis mandi.Pakai setelah badan agak kering.Tunggu sejenak agar kulit anda mengeluarkan minyak semulajadi dari tubuh supaya perfume tersebut lebih serasi dengan minyak pada kulit anda. 2.Pakai perfume lebih daripada satu pada masa yang sama… Read more

Yuran Dan Sijil Perniagaan Percuma Untuk OKU.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri,Koperasi dan Kepenggunaan,Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mengumumkan bahawa mulai daripada hari ini,Orang Kurang Upaya(OKU) tidak perlu lagi membayar yuran pendaftaran serta yuran pembaharuan sijil perniagaan.Suruhanjaya Syarikat Malaysia(SSM) bersetuju memberikan kemudahan tersebut secara percuma bagi menggalakkan usahawan OKU mendaftarkan syarikat dan melibatkan diri secara aktif dalam perniagaan…. Read more

Antibiotik jadi racun

Dilaporkan terdapat farmasi yang menjual antibiotik sewenang-wenangnya kepada orang ramai di negara ini tanpa preskripsi (penetapan) doktor. Ini membahayakan orang ramai kerana, jika antibiotik digunakan dengan cara dan sukatan yang salah terhadap sesuatu penyakit yang bukan disebabkan daripada jangkitan bakteria, ia boleh menyebabkan bakteria berevolusi genetik dan menjadi kebal terhadap… Read more

Strawberi Punca Gastroenteritis di Jerman.

Pihak berkuasa Jerman telah mengenal pasti punca kepada tersebarnya wabak radang perut dan usus atau dikenali gastroenteritis di timur Jerman.Strawberi-strawberi beku menjadi punca lebih 11,000 orang terutama kanak-kanak di sekolah rendah dan pusat-pusat jagaan terkena jangkitan ini. Pusat kawalan penyakit kebangsaan,Institut Robert Koch pada lewat Jumaat mengesahkan bahawa kajian-kajian yang… Read more

Ilusi Tersembunyi Dalam Logo.

Setiap logo yang dihasilkan pasti mempunyai maksud yang tersendiri,tidak kiralah organisasi kecil atau pun besar.Penghasilan logo lazimnya akan menggambarkan ciri-ciri syarikat tersebut.Di sini terdapat beberapa logo syarikat yang bukan sahaja istimewa bagi mereka tetapi juga menarik bagi kita. Pasti dalam logo di atas ini anda nampak anak panah jingga di… Read more