Justin Bieber & Minyak Wangi

Korang pernah dengar tak minyak wangi yang dinamakan “Someday”? Itu lah minyak wangi hasil ciptaan kreatif penyanyi remaja Barat paling popular skang nih..sapa lagi kalo tak Justin Bieber. Minyak wangi keluaran terbaru ini telah dirasmikan pengeluarannya oleh Justin Bieber sendiri di Macy Herald Square, New York pada 23 Jun yang… Read more

Gambar Penyebuk yang Gedik

Korang pernah tak menyebuk masa orang lain ambil gambar?? Ala, tapi tu biase la kan. Tapi jom kita tengok bila haiwan menyebuk jugak nak ambil gambar.