Ciptaan Jepun- Pelik dan Tak Berguna

Bila otak dah kreatif sangat macam-macam gadget dicipta. Same la macam orang-orang jepun ni. Jom tengok koleksi ciptaan jepun ni: Mop lantai bayi: senang sikit, takde la sia-sia diorang merangkak merata-rata dalam rumah korang..haha Payung Elak Hujan : Kadang-kadang pakai payung pun boleh basahkan? haa..korang guna la payung ni, dijamin… Read more

‘J’ Untuk Jepun

Nak pergi bercuti ke Jepun? Jangan lupe plak melawat ‘Shell House’ ni. (Walaupun korang tak mampu pegi sane tengok gambar pun ok ape..hehe.