Pulau Pinang 2012

UPDATE: Projek PGCC telah dibatalkan atas bantahan penduduk penang dan juga masalah kerajaan yang memerintah. Ape-ape pun aku rase berbangga sebab Malaysia pernah bercita-cita nak jadi macam Dubai walaupun tak kesampaian…hehehe. “Aku harap sangat negara kita balik time zaman Mahathir dulu, time tu ade KLCC, Putrajaya, KLIA, Sukan komanwel….hu”

Kartun “Mahathir Mohamad”

Jalan-jalan kat kedai buku popular, pastu tertarik dengan tajuk buku ni “mahathir mohamad”. Terus aku beli. Buku ni menceritakan kisah Tun Mahathir dari kecik sampai lah dia letak jawatan sebagai … Read More