Pulau Pinang 2012

UPDATE: Projek PGCC telah dibatalkan atas bantahan penduduk penang dan juga masalah kerajaan yang memerintah. Ape-ape pun aku rase berbangga sebab Malaysia pernah bercita-cita nak jadi macam Dubai walaupun tak kesampaian…hehehe. “Aku harap sangat negara kita balik time zaman Mahathir dulu, time tu ade KLCC, Putrajaya, KLIA, Sukan komanwel….hu”

Kartun “Mahathir Mohamad”

Jalan-jalan kat kedai buku popular, pastu tertarik dengan tajuk buku ni “mahathir mohamad”. Terus aku beli. Buku ni menceritakan kisah Tun Mahathir dari kecik sampai lah dia letak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia. Ape yang best, buku ni dalam bentuk komik… lagi senang nak paham. Ni serba sedikit sedutan daripada… Read more