Luna Maya & Ariel Kini Berpisah.?

Percintaan dua artis terkenal dari Seberang kini telah sampai ke penghujungnya apabila mereka masing-masing telah membawa haluan sendiri kini. Perpisahan kasih mereka ini dengar-dengarnya disebabkan oleh pelbagai masalah yang melanda, antaranya, wujudnya pihak ketiga antara mereka dan juga krisis kewangan yang teruk. Desas-desus yang tersebar juga mendakwa bahawa ketika pasangan… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more