Kena Belasah Sebab Facebook.

Hanya kerana komen negatif di facebook seorang gadis berumur 18 tahun cedera dibelasah.Mangsa dikatakan memberi komen yang kurang menyenangkan ke atas gambar seorang gadis di laman sosial Facebook.Mangsa yang bekerja … Read More

Bendera Malaysia dinaikkan di selatan Thai

Di Selatan Thailand, Pattani bendera Malaysia dinaikkan dan beberapa helai bendera Thailand dibakar disyaki dilakukan oleh kumpulan pemberontak negara gajah putih itu dalam operasi pengeboman terancang yang jarang berlaku disitu. … Read More

Iklan Piala Dunia FIFA yang kreatif

Berikut merupakan koleksi iklan sempena Piala Dunia 2010 yang amat kreatif di seluruh dunia. 1) Kereta Piala Dunia dari jenis Hyundai

Perhentian bas yang kreatif

Kalau pergi luar negara, macam-macam bus-stop kita boleh tengok. Tapi sekarang dekat Malaysia pun apa kurangnya, dah banyak juga ada bus-stop yang creative setanding dengan negara luar. Hehe. Tapi belum … Read More

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu