Kena Belasah Sebab Facebook.

Hanya kerana komen negatif di facebook seorang gadis berumur 18 tahun cedera dibelasah.Mangsa dikatakan memberi komen yang kurang menyenangkan ke atas gambar seorang gadis di laman sosial Facebook.Mangsa yang bekerja di sebuah salon itu cedera dibelasah sekumpulan sembilan individu dalam kejadian di sebuah perhentian bas di Jalan Kepong. Kejadian pukul… Read more

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat rumah. Kereta import tu bermaksud jenama luar negara tapi kalau buat kat malaysia pun ok jugak. Tapi sebelum tu, saya… Read more