Piya tidak rugi jika tak bersama Harimau Malaya

Ekoran Datuk K. Rajagobal tidak menyenaraikan Badri Radzi dalam skuad kebangsaan, ramai pihak tertanya kenapa Badri Radzi atau lebih dikenali dengan nama Piya itu selalu tidak disenaraikan walaupun menunjukkan pretasi yang cemerlang bersama Kelantan dalam Liga Malaysia. Presiden bola sepak Kelantan, Tan Sri Annuar Musa memberitahu walaupun Piya tidak dapat… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more