Video Maharaja Lawak Minggu Ke 11 – Nak Download?

Nak tanya pembaca esempoi, boleh ke kita download video dari youtube terutamanya video maharaja lawak setiap minggu. Kalau asyik nak tengok kat youtube payah juga. Lebih2 lagi kalau line internet lembap. Kena yang pakai broadband cam aku ni, payah jugak nak nunggu video abis buffering. Maharaja lawak minggu ke 11… Read more

Komen Maharaja Lawak Minggu Ke 4

Baru sebentar tadi berakhirnya show Maharaja Lawak untuk minggu ke 4. Nampaknya minggu ini, persembahan peserta-peserta juga sangat menarik dan tidak disangka2. Ini terutamanya kepada Amir yang berjaya memberi persembahan yang sangat berbeza dari minggu sebelum ini. Persembahannya telah mendapat perhatian juri serta penonton2 di studio dan tidak lupa penonton… Read more