Pemandu Bas Yang Jambu.

Personaliti seorang pemandu bas,Xiong Xingyuan yang berusia 27 tahun telah menarik orang ramai untuk menaiki bas yang dipandunya terutamanya para gadis kerana dia disebut-sebut sebagai pemandu bas yang paling hensem dan jambu di China setelah gambarnya tersebar di internet. Xiong telah memandu bas selama tujuh tahun setelah menamatkan pengajian di… Read more

Shebby Dilantik Pengarah Bolasepak Blackburn

Ini berita yang agak mengejutkan kerana ada personaliti dari negara kita dilantik ke jawatan dalam suatu kelab luar negara. Blackburn merupakan salah satu kelab bolasepak di England. Cuma Blackburn ni baru je turun ke divisyen 2 dalam liga Inggeris. Tetapi perlantikan merupakan satu pengiktirafan kepada rakyat Malaysia. Hm, macam mana… Read more

Resipi Berbini 4..

Di bawah ini adalah antara cara yang boleh digunakan untuk hidup berpoligami atau bagi anda yang berniat hendak curang dengan pasangan. Bila anda balik lambat, jangan kata ada meeting, katakan padanya bahawa anda ada affair, mesti dia ingat anda bergurau dan tak akan tanya lagi.. Sila gunakan panggilan ‘sayang’, ‘honey’,… Read more

Tips Menjalinkan Hubungan Akrab

Best friends !! kawan baik,,seseorang yang sangat korang perlukan dalam kehidupan seharian korang. Best friend korang nie lah yang bersama kita tatkala susah dan senang, tapi kadang-kadang korang pon tak tau macamane utk menjaga hati diorang kan.?? Kat sini ada bagi tips macam mane utk menjalinkan hubungan yang akrab dan… Read more

10 Selebriti Dunia Paling Gila Bershopping

Kebanyakan wanita beranggapan bahawa berbelanja merupakan cara terbaik untuk melepaskan tekanan atau depresi diri yang dialami. Mereka menghadapi kesulitan dalam mengawal nafsu untuk berbelanja. Mereka akan membeli apa saja yang mereka lihat, menghabiskan waktu terluang serta wang untuk barang yang kemungkinan besar mereka tidak perlukan. Dalam bahasa perubatan, gejala ini… Read more

Rahsia Bantal

Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan:- 1) Memeluk Bantal Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap… Read more

Design Corak Lantai

Kalau korang pergi pasar raya, taman ataupun rumah makcik korang, macam-macam corak lantai korang dapat tengok, bentuk bunga la.. bentuk petak-petak, kayu dan macam-macam lagi. Korang jangan tak tahu corak lantai boleh beritahu kita tentang umur, jantina atupun personaliti pemilik. Ada yang unik, menarik tapi…ada jugak yang boring.

Rahsia Disebalik kelahiran dan Pasangan Ideal

Kalau anda dilahirkan pada 1hb, 10hb, 19hb, 28hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no. no.1 Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah… Read more

Rahsia Melalui Tulisan Dr Fadzilah Kamsah

Pertama : Tekanan i. Tekanan yang kuat Seseorang yang menulis dengan kuat tekanannya sehingga berbekas di bahagian belakang kertas. · Sihat, cergas, pantas dan sedikit agresif ii. Tekanan yang ringan Seseorang yang menulis dengan lembut dan ringan dan tidak berbekas. · Kurang bertenaga, kurang sihat dan mudah sakit Kedua :… Read more