Baby Comel Idaman Kita..

Browse lagi dan browse lagi..alamak..terjumpala eSempoi dengan satu website yang memaparkan gambar-gambar baby yang comel-comel belako..haa..tak percaya ker.?? Saksikanlah sendiri..chak….!                          Haaa…comel-comel kan diorang nie..entah anak sapa lah nie..lepas tengok gambar nie, korang teringin pulak tak nak buat anak yang comel lotey macam yang dalam gambar nie.? Ha..kalau nak,,cepat-cepatlah kahwin… Read more

Telur Rebus..Lawak BAIK PUNYA..!!

Aku ada cerita ni… lawak la juga.. tapi jangan ketawa tau… Aku baru berkahwin setahun yang lepas dan duduk dengan isteri aku. Kami duduk berdua sahaja sebab belum dikurniakan anak. Aku ni ada satu kegemaran -iaitu makan telur rebus. Aku pun taktahu kenapa aku suka makan telur rebus, sedap agaknya…. Read more

Kalau Sampai Ipoh..

Suatu hari, seorang ibu menghantar anaknya yang baru berusia 5 tahun menaiki bas ekspres Kuala Lumpur – Kangar. Ibu itu berpesan pada pemandu bas “Encik.. tolong tengokkan anak saya ya… Nanti kalau sampai di Ipoh… cakap pada anak saya.” Sepanjang perjalanan, si anak ini cerewet sekali. Setiap seminit dia akan… Read more