Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

Kerana Petai….

Ahmad seorang pekerja di sbuah syarikat…dia amik keje overtime….dalam perjalanan dier nk balik umah ngan motor buruk dia,dia trnmpak sorang pompuan nie…..nk di jadikan citer…..dier pon tanyer pompuan tu.”Cik,knape nie?”pompuan tu pun ckap.”kete saye nie rosak…Ahmad pun menawarkan kat pompuan tu untuk tmpang dia balik ke rumah… Pompuan tu kata…”Eh,boleh… Read more

“bisu”….

Al-kisah ada seorang perempuan bisu yang sudah pun berkahwin. Pada suatu hari, dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mengalami kesukaran untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana. Oleh itu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier(lelaki) masuk ke dalam bilik. Pada hari yang pertama, dia… Read more

Iklan Piala Dunia FIFA yang kreatif

Berikut merupakan koleksi iklan sempena Piala Dunia 2010 yang amat kreatif di seluruh dunia. 1) Kereta Piala Dunia dari jenis Hyundai