Kereta Proton Versi Terbaru R3 Terhebat di Pasaran (“=”)

Wow wow woww….ada gaya..ada kelass..ada power..ini lah yang dapat di ulas mengenai versi terbaru keluaran proton iaitu Proton Saga R3, Proton Inspira R3, Persona R3 dan Exora R3 yang akan dikeluarkan tidak lama lagi. Memang gempak giler beb.. Model-model ini akan di upgrade lagi dari segi interior dan exterior bodykit,… Read more

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat rumah. Kereta import tu bermaksud jenama luar negara tapi kalau buat kat malaysia pun ok jugak. Tapi sebelum tu, saya… Read more