Azraai Puas Hati

Azraai Khor Abdullah puas hati dengan persembahan pasukan negeri sembilan setakat ini dalam menghadapi persiapan musim bolasepak malaysia 2012. Musim akan dimulakan dengan perlawanan piala sumbangsih menentang Kelantan pada 7 januari 2012. Selain itu, berdasarkan keputusan seri dalam perlawanan persahabatan menentang kelab luar negara, kemajuan pemain2 terutamanya pemain baru agak… Read more

DARPA: Transformer Kereta, Helikopter & Kapal Terbang

Kereta terbang,,sesuatu yang sangat menarik kan..pasti korang juga tertarik untuk paling tak pun untuk melihat sendiri bagaimana rupanya. DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) sedang berusaha untuk mencipta sejenis kereta terbang yang berfungsi untuk memenuhi keperluan di darat mahupun di udara. Kenderaan ini boleh dikatakan 3 dalam 1 kerana ia… Read more

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat rumah. Kereta import tu bermaksud jenama luar negara tapi kalau buat kat malaysia pun ok jugak. Tapi sebelum tu, saya… Read more

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan perlu diingatkan selalu. Berikut adalah beberapa papn tanda di tandas yang sempoi dan kelakar.. hehehe