Aku Terima Nikahnya-Skrip Longgar.

Adegan gesel hidung antara Arisa(Nora Danish) dan Johan(Adi Putra) dalam filem terbaru mereka,Aku Terima Nikahnya membangkitkan kembali nostalgia filem Adik Manja yang ditayangkan pada tahun 1979.Namun dalam filem Aku Terima Nikahnya,kemesraan itu dipamerkan dalam hubungan antara pengantin baharu yang sedang menikmati enaknya cinta. Mungkin disebabkan gosip yang pernah menimpa mereka,filem… Read more

Chong Wei Masih Mampu Menang Pingat Emas Di Sukan Olimpik 2012

Datuk Lee Chong Wei masih boleh diberi harapan untuk menang pingat emas semasa sukan olimpik 2012 nanti. Ini kerana dari fizikal dan teknikal Lee Chong Wei memang masih mampu. Namun kena tengok juga prestasi dan keadaannya semasa 2016 nanti. Yang penting sebenarnya adalah menjalani latihan dengan sistematik dan menjaga fizikal… Read more

Tips Menjalinkan Hubungan Akrab

Best friends !! kawan baik,,seseorang yang sangat korang perlukan dalam kehidupan seharian korang. Best friend korang nie lah yang bersama kita tatkala susah dan senang, tapi kadang-kadang korang pon tak tau macamane utk menjaga hati diorang kan.?? Kat sini ada bagi tips macam mane utk menjalinkan hubungan yang akrab dan… Read more

Tip Tangani Marah

Amarah yang tidak dikawal dengan baik akan menjejaskan kehidupan dan hubungan. Akibatnya anda mungkin tidak disenangi oleh rakan, mahupun akan menjejaskan prestasi kerja anda. Dengan keadaan minyak naik, harga barang naik & mahal, ini memberi tekanan kepada anda, mahupun kepada pasangan anda. Kesilapan menangani marah akan menyebabkan rumahtangga bergolak dan… Read more