Millennium Park Chicago

Dibuka pada tahun 2004 selepas banyak kali ditangguhkan disebabkan kekurangan budject. Millennium Park ni projek terbesar di Chicago dengan kos $480 million dan lanskap arkiteknya ialah Kathryn Gustafson. Ape yang ade kat park ni? Tengok gambar >>>

Tandas Jepun yang hebat

Ciri-ciri yang best. Ada pilihan urut, buka tutup automatik dengan sensor jarak, pengering, permukaan glow in the dark, muzik, sistem deodoran O-Zone, memang tandas paling hebat ciptaan Jepun. Kalau ada desktop dan boleh online mesti lagi gempak kan. Hahaha siapa tahu akan datang, memang tak keluar dari toilet lah nampaknya.

Berbasikal atas air

Korang pun boleh buat. Sumpah, tak tipu. Cuma tambah botol air je. Tapi ingat, kalau rase berat badan korang lagi berat dari perempuan ni, jangan naik ye, nanti dah tak timbul-timbul plak.

Bas Sekolah di Jepun

Apa yang menariknya pasal bas Sekolah di jepun??? Mesti la lagi canggih kan. Haa…ni la bas sekolahnya, luar nampak macam biasa tapi dalam…. waa…terkejut tengok, best giler la siap dengan komputer. Maknanya korang takde la boring time nak pegi sekolah. boleh online facebook kejab. ni pulak gambar bas di india,…… Read more

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

Cara bijak untuk Tidak Dimakan

Ni la aksi lagak ngeri seekor rusa. Ada ke patut dia pergi main-main dengan geng cheetah? Yang peliknya walaupun cheetah tu siap jilat-jilat leher dia, rusa ni rilek je. Tak tahu la kalau diorang ni dah memang kawan baik kan… atau mungkin jugak cheetah ni dah kenyang..hoho

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Komuniti yang tinggal di Kawasan Perkuburan

Hurm, kesiannye tengok diorang ni. Agaknya miskin sangat sampai kene duduk kat kat kawasan perkuburan…ish,ish. Hidup kat kubur, mati pun kat kubur…hurm

Awan Pelik Muncul di Uruguay

Satu pemandangan yang pelik bila awan ni muncul di Las Olas Beach in Maldonado, Uruguay. Gambar ini diambil pada 25 Januari 2009. Pelik betul, nampak macam ade bandar terapung je kat atas tu.. Subhanallah..