Gambar Penyebuk yang Gedik

Korang pernah tak menyebuk masa orang lain ambil gambar?? Ala, tapi tu biase la kan. Tapi jom kita tengok bila haiwan menyebuk jugak nak ambil gambar.

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Kucing Pun Takut Tengok Tikus ni

Sape tak suka hamster, angkat tangan?? Haa…kalau tak suka, korang mesti lagi tak suka dengan hamster besar gedabak ni. Siap boleh tunggang macam kuda (budak-budak je la, kalau korang yang tunggang….confirm dia patah tulang..hohoo) Hamster ni memang baka bersaiz besar. Korang cube la tanya kat pet shop kot-kot ade jual…. Read more

Iklan Kreatif Mini cooper

Mini Cooper takde la aku minat sangat sebab aku lagi suka beetles volkswagen (memang smart habis). Ok, ape-ape hal jom tengok iklan-iklan ni

Budak 2 Tahun dirantai macam Anjing

Percaya atau tak, seorang budak yang baru sahaja berumur 2 tahun ni terpaksa dirantai oleh bapanya untuk tujuan keselamatan. Jangan salah sangka ye, Bapa budak ni bukan sengaja nak buat macam ni kat anak lelakinya…tapi terpaksa.

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang tunai..hoho.. Ross nanti tunggu email dariku ye =) Akhirnya aku dapat online secara aman kat laptop aku sendiri hoho..terima kasih… Read more

Sad Love Quotes

“As soon as forever is through, I’ll be over you” “The best way to mend a broken heart is time and girlfriends” “Cry as I may these tears won’t wash you away” “Listen to your heart before you tell him goodbye” “We always ignore the ones who adore us, and… Read more

Perangkap Laju gila-gila

Negara China ada cara sendiri macam mana nak buat pemandu supaya pandu secara perlahan. Macam mana? Haa..korang kene tengok sendiri. Gerenti korang bawak slow bila lalu kat sini.