Rahsia Tarzan Pakai Cawat

Suatu hari kat dalam hutan… Monyet : Tarzan…, kenapa engkau sorang je yang pakai cawat? Kami semua tak pakai. Ada apa-apa rahsia ke? Tarzan : Tak ada apalah! Monyet : Kita kan kawan baik. Takkan nak berahsia kut? Tarzan : Aku kata tak ada…, tak ada lah! Monyet sungguh rasa… Read more

Bahan Rahsia Coke adalah….

Coca cola merupakan salah satu daripada minuman berkarbonat paling terkenal di dunia.,ia digemari oleh semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaya mahupun miskin, tua atau muda. Namun, tahukah anda apa bahan utama yang terdapat dalam minuman tersebut..?? jeng jeng jeng..!! :confused: jawapannya adalah…… AIR LIUR..!! Pelik tapi benar..ini adalah satu fakta.!… Read more

5 Perkara Tersembunyi Mengenai Hitler

Hitler dikatakan menyembunyikan kehidupan peribadinya dengan ketat, tetapi beberapa orang yang mengenali Hitler dengan rapat telah membuka rahsia tersebut kepada umum..mereka ¬†menyatakan bahawa Hitler merupakan seorang yang homoseksual, namun sejauh mana kebenaran cerita tersebut..tiada siapa yang mengetahuinya. Bagaimanapun, hal ini telah dibuktikan oleh seorang pakar sejarah Jerman, Lothar Machtan, yang… Read more

Rahsia disebalik nombor rumah anda

Pernah tak anda terfikir mengapa anda memilih rumah yg anda duduki sekarang? Apa nombornya? Apa yang menyebabkan anda tertarik untuk mendiami rumah tersebut?. Ikuti rahsia disebalik nombor rumah anda. Jom kita kira apakah no yang mewakili rahsia disebalik no rumah anda. Kiraan: Nombor 17 = 1+7=8 Jadi angka rumah anda… Read more

Rahsia Bantal

Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan:- 1) Memeluk Bantal Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap… Read more

29 Rahsia Negara yang perlu diketahui.

Artikel ini dipetik dari Military of Malaysia (Fakta yang saya kemukakan ini mungkin di bawahnya ada yang tidak tepat kerana tidak dapat disahkan kebenarannya. Saya berharap ada pembaca yang akan terangsang mindanya dan cuba mencari kebenaran akan cerita-cerita di bawah ini) Malaysia pernah menghantar pasukan tentera semasa Perang Vietnam bagi… Read more

PISCES : YANG SENSITIF

PISCES : YANG SENSITIF Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 19 Febuari hingga 20 Mac dikatakan bernaung di bawah zodiak Pisces, yang berlambang ikan. Anda mengutamakan cinta sejagat, bersifat manja, sentiasa mencari ilham, memperlihatkan kepercayaan, ada persefahaman, berjiwa puitis, gemarkan muzik, beragama, bersifat setia, mampu melayan diri, mengutamakan… Read more

Kenapa tak Update??

Maaf la, bukan sengaje ye. Dengan kelajuan broadband aku ni, menyebabkan aku tak boleh upload beberapa gambar….tapi akhirnye aku dapat penyelesaiannye.. teruskan membaca..

Teknik buat duit melalui ebay -Berkesan atau Tidak??

Dua tiga hari lepas aku baru sahaja membeli ebook dari sifulan ni, secara keseluruhannya aku memang puas hati dengan ebook ni, RM50 sungguh berbaloi untuk dapatkan ilmu beliau. Aku boleh cakap teknik buat duit dengan ebay ni 95 % lagi senang dari buat blog.

Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop

Setiap insan yang dilahirkan pasti mempunyai perasaan cemburu. Tidak kira semasa zaman kanak-kanak, remaja mahupun di kala usia mencecah batas dewasa, perasaan cemburu tetap wujud dalam sanubari manusia. Bagi pasangan yang bercinta, cemburu sentiasa mewarnai hubungan kasih yang disemai bersama. Cemburu sering dikaitkan dengan kaum Hawa. Percaya atau tidak, lelaki… Read more