Ramalan 2009

Selamat Tahun baru semua…. Alhamdullilah, esempoi.com hidup lagi..haha! Aku harap tahun ni tahun yang terbaik buat aku. Lame jugak aku tak update, lepas ni mungkin aku wat auto post je, sebab dah start busy… ces, aku harap ade sedikit masa untuk buat projek website aku…heh, impian aku nak beli kereta tahun ni..wah..wah

Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop

Setiap insan yang dilahirkan pasti mempunyai perasaan cemburu. Tidak kira semasa zaman kanak-kanak, remaja mahupun di kala usia mencecah batas dewasa, perasaan cemburu tetap wujud dalam sanubari manusia. Bagi pasangan yang bercinta, cemburu sentiasa mewarnai hubungan kasih yang disemai bersama. Cemburu sering dikaitkan dengan kaum Hawa. Percaya atau tidak, lelaki… Read more