Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Suami Kencing Muka Isteri.?

OMG.!! Tak tertahan tika dengar berita-berita zaman sekarang yang semakin hari semakin berkelakuan pelik bahkan menyerupai binatang..yuckkss..!! Baru-baru nie ada keluar kat Harian Metro tentang kes seorang suami yang tergamak kencing isteri sendiri selepas meliwatnya, hal ini berlarutan sehingga 5 tahun. Apabila si isteri dah tak tahan menanggung seksa lagi,… Read more

Fara Lee Pikat Hati Ally Iskandar

Fara Lee dan Ally..ada keserasian dalam padanan nama tersebut. Seserasi yang empunya nama. Syukur Alhamdullilah kita panjatkan pada Allah yang Maha Berkuasa kerana telah menetapkan hati seorang lagi hambanya untuk mendirikan rumah tangga. Sepertimana semua telah sedia maklum, Ally Iskandar, seorang selebriti dan pengacara terkenal telah mengumumkan bahawa beliau akan… Read more

Siling Emas Gergasi di Perth

Perth~ Kilang duit siling Perth Mint di Australia semalam memperkenalkan sekeping duit syiling emas yang didakwanya terbesar di dunia. Siling emas berkenaan memiliki berat lebih satu tan dan bernilai sekitar AS$55 juta (RM171.8 juta). Sebelah siling itu tertera gambar seekor kanggaru sedang melompat. Manakala sebelah bahagian lagi memiliki profil ketua… Read more

Misteri Ular di Tangan Ratu Elizabeth

Gambar ular misteri yang melingkar muncul dalam lukisan abad ke-16 yang menggambarkan Ratu Elizabeth I, demikian diberitakan oleh National Portrait Gallery di London. Menurut para pengkaji, ular itu dalam versi aslinya digambarkan sedang melingkar di jari-jari ratu. Namun gambar ular tersebut sepertinya dianggap kurang sesuai oleh pelukisnya di saat terakhir… Read more