Kontest Menang Duit Raya Anjuran Puanbee.com

Salam pembaca semua, Hari ni saya nak kongsi sikit berita tentang contest terbaru yang dianjurkan oleh puanbee iaitu pemilik blog puanbee.com. Kontest tu telah bermula pada 25 Julai 2011 dan akan berakhir pada 25 Ogos 2011. Masanya sebulan sahaja. Cara untuk menentukan pemenang adalah dari segi referer terbanyak ke blog… Read more

Keputusan Rasmi Pertandingan Komen Dan Menang Esempoi.com

Pertandingan telah pun tamat pada 31hb Julai yang lepas. Keputusannya adalah seperti berikut: Tempat pertama – Ainun Tempat kedua – Yiedpozi Tempat ketiga – Ramli Referer terbanyak – Luqman Hakim Bonus tempat keempat – Zik Jadi kepada semua pemenang, tahniah diucapkan dari pihak penganjur. Jangan lupa beri no akaun kepada… Read more

Pertandingan Komen Dan Menang

Kepada pembaca2 setia blog esempoi, satu pertandingan mungkin akan diadakan pada bulan hadapan. Pertandingan yang dicadangkan adalah samada pertandingan komen dan menang atau pertandingan referer terbanyak atau kedua2nya sekali. Dah macam akta la plak, hehe. Cuma buat masa sekarang, tengah nak cari penaja dan hadiah yang ingin diberi kepada pemenang…. Read more