Tandas Awam di SWITZERLAND

Salam. Harini mau tunjuk pasal toilet ler. Posting ni dah berangkai dgn post sebelum2 ni..iaitu design unik di singapura (dinding cermin), dan restoran tandas di taiwan.. walaupun masing – masing tiada kaitan. sukati aku la nak kait kan, tul tak? tiada bau busuk yg akan kuar dari blog ni, harap… Read more

Restoran Tandas di Taiwan

Restoran ni berkonsepkan “tandas” kat Taipei, Taiwan. Kalau pegi kat sini, korang tak akan duduk atas kerusi, tapi duduk atas mangkuk tandas… Hurm, makanan kat situ pun macam t**k..hu Sanggup ke korang Makan :super: