Restoran Pelik di Seluruh Dunia

Terdapat pelbagai bentuk restoran pelik seluruh dunia… Antaranya… 1) Restoran terapung di udara – Ianya terletak di Brussel Belgium. Restoran ini tergantung diudara dan membolehkan anda makan di meja yang terapung di udara.

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Ciptaan Jepun- Pelik dan Tak Berguna

Bila otak dah kreatif sangat macam-macam gadget dicipta. Same la macam orang-orang jepun ni. Jom tengok koleksi ciptaan jepun ni: Mop lantai bayi: senang sikit, takde la sia-sia diorang merangkak merata-rata dalam rumah korang..haha Payung Elak Hujan : Kadang-kadang pakai payung pun boleh basahkan? haa..korang guna la payung ni, dijamin… Read more