Video Doa ‘KO BN’ Di Perhimpunan PAS Di Stadium Sultan Muhammad ke IV

Kecoh seluruh Malaysia apabila doa adik kepada Nik Aziz, iaitu Nik Razi di perhimpunan PAS dekat Stadium Muhammad ke VI baru-baru ini disiarkan di TV3 dan menjadi perbualan hangat. Ada yang mengecam perbuatan ini kerana kata mereka boleh memecah belahkan umat dan bidaah. Ada juga yang menyokong kerana mendakwa Kelantan… Read more

Suami Kencing Muka Isteri.?

OMG.!! Tak tertahan tika dengar berita-berita zaman sekarang yang semakin hari semakin berkelakuan pelik bahkan menyerupai binatang..yuckkss..!! Baru-baru nie ada keluar kat Harian Metro tentang kes seorang suami yang tergamak kencing isteri sendiri selepas meliwatnya, hal ini berlarutan sehingga 5 tahun. Apabila si isteri dah tak tahan menanggung seksa lagi,… Read more

Rumah Tangga Rita Rudaini Bak Telur di Hujung Tanduk?

Termenung panjang apabila membaca kisah Rita yang keluar di mana-mana media massa..tak kisah la majalah ker,, blog ker,, surat khabar ker,, BiPop ker,, mana-mana pun ada, yela kita ingatkan panas hingga ke petang, namun rupanya hujan di tengah hari kan..e sempoi tak nak la menyalahkan sapa-sapa atas keretakan rumah tangga… Read more

Hantu Korek

Rumahtangga Minah dan Wahid selalu mengalami krisis tidak kira siang atau malam mereka akan bertengkar. Setiap pertengkaran itu pastinya menganggu jiran tetangga. “Kalau aku mati…aku akan menjadi hantu dan mengorek tanah di depanku untuk keluar mencekik engkau..” terdengar pekikan si Wahid. Jiran yang mendengar terkejut besar dengan ugutan si Wahid… Read more

Tip Tangani Marah

Amarah yang tidak dikawal dengan baik akan menjejaskan kehidupan dan hubungan. Akibatnya anda mungkin tidak disenangi oleh rakan, mahupun akan menjejaskan prestasi kerja anda. Dengan keadaan minyak naik, harga barang naik & mahal, ini memberi tekanan kepada anda, mahupun kepada pasangan anda. Kesilapan menangani marah akan menyebabkan rumahtangga bergolak dan… Read more