Lee Byung Heon Malu Kerana Psy.

Baru-baru ini menerusi laman web,ada yang memuatnaik foto yang diberi judul Lee Byung Heong dan Psy di London.Dalam foto tersebut,aktor terkenal Korea,Lee Byung Heon dan penyanyi yang terkenal dengan tarian Gangnam Style,Psy telah bertemu untuk makan bersama di sebuah restoran di London ketika tinggal di sana atas urusan kerja masing-masing…. Read more

Hanya Kerana 20sen.

Beberapa tahun dahulu,terdapat seorang Imam yang berasal dari Thailand telah dipanggil ke Malaysia untuk menjadi Imam tetap di sebuah masjid di Malaysia.Telah menjadi kebiasaan baginya menaiki bas untuk pergi ke masjid. Pada suatu hari,selepas Imam membayar tambang dan duduk di dalam bas,dia tersedar yang pemandu bas tersebut telah memulangkan wang… Read more

Lawak Sahabat

2 org sahabat yg dah lama tak berjumpa…tiba2 terserempak di pasar  malam..dorang nie sama2 mempunyai anak..pastu bersoal siasat la dorang nie. Kt: Hai Jenny..!! dah lama kita tak jumpa kan…??? Jenny: a’a la..da lame gak kite x jumpa..ko apa kabar skg nih?? Kt: Ha..aku baek2 jer..mcmmne ngan anak ko? Baik… Read more

Sam dan Dol

Perbincangan Antara 2 Genius! Mengisahkan 2 sahabat.. sorg SAM sorg DOL SAM: Kenapa kamu cakap minum susu segar boleh bawa maut? DOL: Sebab semalam semasa aku tengah minum,lembu tu terajang aku. Nasib baik tak mati. =================================== SAM: Apasal ko marah kat tokey kedai 2 Ringgit tu? DOL: Sebab dia tipu…. Read more

Kisah Apartment 60 tingkat..

:teruja:  Ada tiga orang sahabat..Ali, Abu dan Mamat, yang tinggal serumah di sebuah apartment setinggi 60 tingkat. Pada suatu petang setelah tamat bertugas, mereka pulang ke rumah. Dilihatnya ramai orang sedang berkerumun di depan lif. Rupanya elektrik padam dan lif tidak berfungsi. Ali: Macam mana ni… rumah kita atas sekali… Read more