Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Kereta BMW 325i Fasha Sandha Hilang?

Saya ada baca kosmo hari ni, kata paper tersebut kereta BMW milik Fasha Sandha hilang?. Hm, katanya hilang masa pergi ke salun miliknya. Kawasan tu dekat2 dengan Wangsa Maju. Pastu dikatakan hilang dalam masa 10 minit selepas meletakkan kereta tersebut. Cepat je pencuri tu songlap kereta¬† tu yer. Macam2 la… Read more