Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

Fesyen..sesuatu yang unik dan berseni..tapi adakah keterlaluan untuk dikatakan terdapat fesyen yang terlalu berseni sampaikan kehilangan seni nya?? Korang tak percaya?? Just sit and watch out..    Terrence Koh dan fashion yeti nya..korang rasa korang nak guna fesyen nie tak masa korang tengok konsert atau tym shopping?? Yucckkkss..!! Kalau kepala… Read more

Penyamun Guna Pistol Palsu Kena Balun

Macam-macam berita la sekarang nie,,ada yang kena rompak, kena bunuh, rogol, tikam lagi..memeningkan kepala..tapi apa yang bakal kitorang sampaikan hari ni pasti mengorangkan beban di kepala kita yang tengah kusut sekarang nie. Penyamun kena balun oleh si mangsa..haaa..menarikkan..?? kita ikuti petikan daripada berita Harian Metro nie.. KAJANG: Tindakan nekad dua… Read more

Tukang Flatus – Lawak Gelihati..Hehe

Kentut boleh menjadi satu karier. Walaupun bunyinya agak pelik dan tidak masuk akal, namun sejarah mencatatkan bahawa Joseph Pujol adalah individu yang pertama di dunia yang menjadi perintis kepada pekerjaan ini. Joseph memulakan kerjayanya sebagai tukang kentut atau ‘flatus’ pada tahun 1887, ketika di usia 30 tahun. Pada awalnya, dia… Read more

Tip Untuk Lelaki: Sejauh manakah kesuburan anda.

Tip Untuk Lelaki: Sejauh manakah kesuburan anda. Impian semua lelaki adalah untuk menjadi sempurna, gagah, kacak dan tampan. Mereka akan membuat apa sahaja untuk mencapai matlamat utama mereka. Kalau boleh sampaikan Lisa Surihani pun akan tergoda jika melihat mereka. Cuba tanya mana-mana lelaki yang normal, untuk kelihatan macho mereka sanggup… Read more