Produk Amerika Yang Bukan Berasal Dari Amerika

Biasanya kebanyakkan barang atau produk-produk bagi sesebuah negara mestilah berasal dari negara tersebut.Tetapi berlainan pula di Amerika kerana terdapat lebih kurang 6 produk Amerika tetapi ia sebenarnya bukan berasal dari Amerika.Diantara produk tersebut adalah: 1.Bendera Amerika Menurut laporan daripada Persatuan Pengilang Bendera Amerika,mereka telah mengimport bendera Amerika yang bernilai USD$22… Read more

Cara Tradisional Menjaga Rambut Sihat dan Lurus

¬†Rambut Lurus Menawan Untuk rambut yang lurus menawan, pastikan rambut korang sentiasa dilembapkan dan urut kulit kepala korang kalau korang tak nak basahkan rambut korang. Langkah ini penting untuk memastikan perjalanan darah di kepala sentiasa lancar dan membolehkan rambut tampil berseri-seri dan menawan sepanjang masa. Untuk meluruskan rambut secara tradisional,… Read more

Tindik Paling Banyak di Dunia

Dortmund, Jerman ~ Siapa sangka seorang pakar komputer yang genius suka bertindik.?? Rolf Bucholz yang merupakan seorang pakar komputer berusia 52 tahun mempunyai rekod tindikan sebanyak 453 di tubuhnya. Dia merupakan pemilik Guinness World of Book Records sebagai lelaki yang mempunyai paling banyak bertindik di dunia. Muka lelaki tersebut mempunyai… Read more

Tupai Adik beradik Kucing

Pada mulanya, ingat tupai ni cuma berkawan dengan kucing ni tapi tak sangka pulak tupai ni menyusu dengan ibu kucing sekali… Hurm, takde info pasal pemilik kucing ni tapi serius comel sangat diorang ni…miawww dan err (camne bunyi tupai ek?) hehe Source: Miezekatzen

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Budak 2 Tahun dirantai macam Anjing

Percaya atau tak, seorang budak yang baru sahaja berumur 2 tahun ni terpaksa dirantai oleh bapanya untuk tujuan keselamatan. Jangan salah sangka ye, Bapa budak ni bukan sengaja nak buat macam ni kat anak lelakinya…tapi terpaksa.