Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Sapa Cakap Jackie Chan Mati?

Baru-baru nie ada jugak terdengar isu hangat yang sedang hangat dibincangkan di Twitter dan Facebook dimana banyak yang mendakwa bahawa bintang kung fu terkenal, Jackie Chan telah meninggal dunia akibat serangan sakit jantung. Berita kematiannya itu juga sempat ditulis di dalam biografinya di wikipedia. Namun, beberapa jam selepas itu ianya… Read more

Justin Bieber Show Off Tatu Kat Kaki

Justin Bieber..sapa yang tak kenal artis antarabangsa remaja yang popular dengan lagu ‘BABY’ dan ‘NEVER SAY NEVER’ nie. Walaupun baru berusia 17 tahun, namun Justin semakin diminati ramai khususnya di kalangan remaja perempuan di seluruh dunia kerana wajahnya yang cute dan suaranya yang lunak merdu. Sejak bercinta dengan Selena Gomez… Read more

Pengasas Facebook Lawat Vietnam

Pengasas bersama Facebook, Mark Zuckerberg dilaporkan telah melakukan lawatan rahsia bersama kekasihnya Priscilla Chan ke Vietnam. Kunjungan ini dilakukan untuk sambutan perayaan Krismas baru2 ini. Banyak tempat dia telah pergi melawat seperti Ha Long Bay dikatakan antara tempat menarik di Vietnam Selain itu, dia juga dikatakan ingin berkunjung ke pulau… Read more

Justin Bieber & Minyak Wangi

Korang pernah dengar tak minyak wangi yang dinamakan “Someday”? Itu lah minyak wangi hasil ciptaan kreatif penyanyi remaja Barat paling popular skang nih..sapa lagi kalo tak Justin Bieber. Minyak wangi keluaran terbaru ini telah dirasmikan pengeluarannya oleh Justin Bieber sendiri di Macy Herald Square, New York pada 23 Jun yang… Read more

lawak tikus hebat

Suatu petang di rumah konkrit milik seorang jutawan bergelar datuk, 3 ekor tikus kembar bersembang di lubang tersorok di sudut dapur. Masing-masing jual tembirang. Tikus 1: Ahad lepas, ketika saya berjalan di kebun bunga di belakang dapur, saya terjumpa perangkap tikus. Ceh! Tuan rumah ini mo perangkap saya konon. Sekali… Read more