Bekas Pengurus Estet Jackson Tuntut Bahagian Sendiri?

Sape tak kenal Michael Jackson atau lebih dikenali sebagai MJ, penyanyi lagenda sepanjang zaman yang menjadi idola di seluruh dunia bukan hanya kerana kemerduan suaranya tetapi juga kerana keunikan wajahnya … Read More

Kesian Tengok Kucing Ni

Woi, baik cakap, sape punyer keje ni? kesian kucing ni dah jadi 18SX hahha….

Kucing Pun Takut Tengok Tikus ni

Sape tak suka hamster, angkat tangan?? Haa…kalau tak suka, korang mesti lagi tak suka dengan hamster besar gedabak ni. Siap boleh tunggang macam kuda (budak-budak je la, kalau korang yang … Read More

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu … Read More

Hotel Ais di Jepun

Jepun mula buat hotel ais macam negara-negara eropah lain. Hotel ni terletak kat ice hotel , Alpha Resort Tomamu’s ice village, di Pulau Hokkaido.Macam hotel biasa gak, ada ruang tamu, bilik tidur, … Read More