Cats FM rai anak-anak Peryatim

Stesen radio swasta Sarawak, Cats FM telah menganjurkan program For The Love of Our Children (FTLoC) di Taman Tema Sunway Lagoon dan seramai 30 anak yatim daripada Peryatim (Lembaga Kebajikan Anak-Anak Yatim Sarawak) termasuk 10 pelajar cemerlang Yayasan Kemajuan Insan Sarawak (Yakin) hadir disana semalam. Dilaporkan program ini dilaksanakan atas… Read more

Stail Rambut Berwarna-Warni Selena Gomez

Wow..Selena Gomez warna warni kan rambutnye..?? Kalau dah artis luar negara yang start trend nie, confirm,,! Dalam dua tiga minggu nie,,akan berwarna-warni jugaklah rambut remaja kita di Malaysia nie..jom kita saksikan sama-sama.. * sesaper yg masih sayang kan rambut hitam manisnya tu, jgn tiru aksi merbahaya ini..hehehe..  :korek2:

Aduhhh..Ketatnyer…

Seorang pengantin perempuan sedang disiapkan oleh mak andam.Malangnya,kasut untuk perkahwinannya telah hilang. Nasib baik adik perempuannya ada sepasang kasut dan Meminjamkan kasut itu kepadanya.Macammana pun kasut itu sempit dan tak berapa muat untuk dipakai oleh pengantin perempuan. Sebab dah tak ada kasut lain, maka terpaksalah pengantin perempuan memakai kasut tersebut.Sepanjang… Read more

Berenang-renang di ambang maut

Diorang ni memang dah tak sayang nyawa agaknya…hu. Kalau di Zimbabwe, pelancong-pelancong ni takkan melepaskan peluang bermandi-manda di ari terjun yang dikenali The Devil’s Pool, dengan ketinggian 103 meter. Lawa memang la, tapi bahaya ooo..