4 Petua Kecantikan Dengan Mayonis

Mayonis kurang baik bagi anda yang sedang berusaha menurunkan berat badan.Tapi tak semestinya harus terus ketepikan mayonis.Anda boleh gunakannya untuk tujuan lain seperti kecantikan diri. 1.Melembapkan kulit Kandungan utama mayonis terdiri daripada cuka,minyak sayuran dan telur.Jadi,ia kaya dengan bahan pelembap.Anda boleh gunakan kelebihan mayonis ni untuk melembapkan kulit.Malah anda boleh… Read more

Body Lee Dong Wook Sexy..!!

Korang pasti kenal pelakon kacak Korea Selatan yang digilai ramai, Lee Dong Wook kan.? Ala..pelakon drama My Girl yang famous pada tahun 2005 tu..?? Takkan tak kenal kot? Kalau korang nak tahu, Lee Dong Wook nie mula berlakon pada tahun 1999. Drama My Girl ni adalah antara drama yang mengangkat… Read more

Khasiat Minyak Ikan Omega 3

Hari ni saya nak cerita sikit tentang khasiat minyak ikan yang ada omega-3. Biasanya minyak ikan laut dalam mengandungi asid lemak Omega-3 yang terdiri dari EPA dan DHA. EPA dan DHA ni memang diperlukan tubuh kita. So mari kita tengok apakah khasiat dan faedah dari kesihatan yang boleh kita perolehi… Read more

Undang-Undang Pelik Seluruh Dunia

:menari: THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin daripada kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka. KOREA SELATAN : Polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima daripada para… Read more

Restoran Pelik di Seluruh Dunia

Terdapat pelbagai bentuk restoran pelik seluruh dunia… Antaranya… 1) Restoran terapung di udara – Ianya terletak di Brussel Belgium. Restoran ini tergantung diudara dan membolehkan anda makan di meja yang terapung di udara.