Ofis Unik

Penah tengok tak ofis yang dibuat 100% dari kadbod. Rajin betul diorang ni buat replika ofis dari kotak kadbod. Dari kerusi meja, bakul sampah, memo, telefon sampai la kepada komputer. Ofis asalnya ade kat gambar paling bawah. Jika anda adalah seorang bekerja keras, setia pada komputer, ini adalah pemandangan yang… Read more

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Undang-undang seluruh dunia.

THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka. KOREA SELATAN : polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima dari para pemandu… Read more

PISCES : YANG SENSITIF

PISCES : YANG SENSITIF Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 19 Febuari hingga 20 Mac dikatakan bernaung di bawah zodiak Pisces, yang berlambang ikan. Anda mengutamakan cinta sejagat, bersifat manja, sentiasa mencari ilham, memperlihatkan kepercayaan, ada persefahaman, berjiwa puitis, gemarkan muzik, beragama, bersifat setia, mampu melayan diri, mengutamakan… Read more

Hanya Jadi Pak Sanggup.

Masih ingat kisah budak 13 tahun menjadi bapa? Kalau tak ingat, sila klik SINI. Mengikut sumber terkini dari surat khabar, budak tersebut hanya jadi pak sanggup, kerana si wanita telah berlaku curang terhadapnya.. haha. macam-macam hal la kan. Di bawah adalah petikan berita untuk kisah tersebut. LONDON – Pak sanggup…. Read more

Tiang elektrik di India.

Gambar yang dipaparkan ni tidak mengalami sebarang penambahan efek. Sebelum anda hayati gambar di bawah, cuba anda ingat kembali susuk tubuh seksi tiang elektrik di luar rumah anda. Tiang yang didirikan oleh pihak TNB tu. Cuba anda bandingkan dengan tiang elektrik dibawah ni.. Tiang elektrik di India. Sungguh tragis bukan?… Read more

AQUARIUS: YANG RASIONAL

Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 20 Januari hingga 18 Febuari dikatakan bernaung di bawah zodiak Aquarius, yang berlambang gelombang (alur air). Anda meminati pengembaraan, berjiwa kemanusiaan, ingin tahu, ada semangat berontak, bersikap spontan, progesif, persahabatan, hak asasi, berkumpulan, dan manfaat manusia. Ciri Negatif Walau bagaimana pun,ada kalanya… Read more

Kelebihan Berpuasa dibulan Rejab

Tau tak, sekarang dalam kalendar islam kita telah memasuki bulan Allah, yakni bulan Rejab. Bulan Rejab dijanjikan dengan pelbagai kelebihan kerana bulan ini adalah Bulan Khusus untuk Allah. Bulan Rasulullah yakn Sya’aban akan menyusul pada buan depan sebelum kita memasuki bulan Umat Rasullah yakni bulan Ramadhan. Jom kita tengok kelebihan-kelebihan… Read more

Rahsia Diri -Siri Capricorn

Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 21 Disember hingga 19 Januari dikatakan bernaung di bawah zodiak Capricorn, yang berlambang kambing. Anda mengutamakan kejayaan, status, kedudukan, reputasi, kesetiaan, penumpuan, di samping berkebolehan menyelesaikan masalah, bertanggungjawab, memperlihatkan kebijaksanaan, dan keseriusan belajar melalui pengalaman. Ciri Negatif Walau bagaimanapun, ada kalanya anda… Read more