Farid dan Diana Bulan Madu Di Turki.

Tahniah diucapkan kepada pasangan selebriti,Diana Danielle dan Farid Kamil yang selamat dinikahkan semalam.Mereka dikatakan akan berbulan madu di Istanbul,Turki pada bulan depan.Pada mulanya mereka merancang untuk mengerjakan umrah tetapi ia terpaksa ditunda gara-gara kesukaran mendapatkan visa ke Tanah Suci pada bulan Disember. Farid Kamil dan Diana selamat dinikahkan di Hotel… Read more

Tom Hanks Puji Aamir Khan.

Aktor Hollywood,Tom Hanks kagum dengan Aamir Khan,aktor Bollywood yang memandang serius terhadap isu kemanusiaan terutamanya mengenai eksploitasi kanak-kanak.Aamir Khan yang menjadi penghias muka depan untuk majalah Times edisi September dipuji sebagai bintang filem dari India pertama yang menjadi seorang aktivis sosial. “Sudah tentu saya begitu mengagumi apa yang telah dilakukan… Read more

Bank Sperma Tawar Air Mani Selebriti Untuk RM74,000

Sebuah Bank sperma di London, iaitu Fame Daddy menawarkan air mani selebriti kepada mana-mana wanita yang ingin mendapatkan zuriat selebriti terkenal. Bank sperma itu mendakwa menyimpan air mani 40 tokoh terkenal dalam pelbagai bidang. Antaranya bintang rock,pelumba kereta Formula 1, genius, dan bekas pemain bola sepak. Harga yang dikenakan untuk… Read more

Yunho TVXQ Muntah Darah.

Dalam sebuah rancangan di saluran KBS 2TV pada minggu lalu,Yunho,ketua kumpulan TVXQ mendedahkan bahawa dia hampir mati setelah terminum minuman yang dibubuh racun oleh seseorang yang tidak dikenali.Yunho memberitahu bahawa kejadian yang berlaku pada 2006 itu sebenarnya tidak pernah didedahkan kepada media. “Ketika itu saya sedang minum jus oren yang… Read more

Elfira Loy Ingin Kekal Dengan Imej Kening Tebal.

Pelakon kecil berbakat besar,Elfira Loy semakin menyinar dalam bidang lakonan dan yang paling terbaru dikatakan ramai yang mencemburuinya kerana gandingannya bersama Randy Pangalila. Memang sudah menjadi lumrah apabila selebriti kacak mempunyai peminat,dan bukan perkara luar biasa bila ada di antara peminat-peminat ini yang merupakan peminat fanatik.Fanatik sehinggakan selebriti yang berlakon… Read more

Gosip Safee Sali Bercinta dengan Julia Hana: ‘Itu fitnah, Mungkin Pelanduk 2 Serupa’

Ada berita gosip mengatakan Julia Hana sedang bercinta dengan Safee Sali dan dikatakan juga mereka menghabiskan cuti bersama di Langkawi baru-baru ini. Julia Hana memberitahu dakwaan itu adalah fitnah dan tidak berasas, mungkin pelanduk 2 serupa apa yang dilihat oleh orang yang mula buat gosip tersebut. “Saya terkejut kenapa nama… Read more

Pengarang Majalah Denmark Tidak Kisah Disaman Keluarga Diraja Britain.

Rasanya baru dua minggu lalu dunia dikejutkan dengan penyebaran gambar separuh bogel Kate Middleton,isteri kepada Putera William.Kini timbul pula masalah yang sama dan kali ini majalah gosip Denmark,Se og Hør telah menyiarkan lebih banyak gambar yang memalukan bakal Permaisuri Britain berkenaan yang dirakam oleh paparazi ketika pasangan terbabit bercuti di… Read more

Luna Maya & Ariel Kini Berpisah.?

Percintaan dua artis terkenal dari Seberang kini telah sampai ke penghujungnya apabila mereka masing-masing telah membawa haluan sendiri kini. Perpisahan kasih mereka ini dengar-dengarnya disebabkan oleh pelbagai masalah yang melanda, antaranya, wujudnya pihak ketiga antara mereka dan juga krisis kewangan yang teruk. Desas-desus yang tersebar juga mendakwa bahawa ketika pasangan… Read more

Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

Fesyen..sesuatu yang unik dan berseni..tapi adakah keterlaluan untuk dikatakan terdapat fesyen yang terlalu berseni sampaikan kehilangan seni nya?? Korang tak percaya?? Just sit and watch out..    Terrence Koh dan fashion yeti nya..korang rasa korang nak guna fesyen nie tak masa korang tengok konsert atau tym shopping?? Yucckkkss..!! Kalau kepala… Read more

5 Bintang Hollywood Yang Cakap Diorang Taknak Bercerai Tapi Akhirnya Bercerai Jugak..

Masa depan sememangnya susah untuk diramalkan, terutamanya apabila berkaitan soal jodoh dan ajal. Begitu juga dengan 5 pasangan selebriti terkenal Hollywood yang bersumpah untuk sehidup semati dan berkongsi susah dan senang ini. Ketika di puncak kebahagiaan, diorang cakap tak mungkin akan bercerai atau bercerai bukannya satu pilihan dalam satu perkongsian… Read more