Keputusan Perlawanan Persahabatan Malaysia Lawan Kelab Jepun

Keputusan terbaru dalam siri perlawanan persahabatan pasukan kebangsaan Malaysia dengan kelab2 di Jepun menyaksikan pasukan Harimau Malaya kalah dengan keputusan 5-0 kepada pasukan tangga ke-11 liga divisyen dua negara itu, Tokyo Verdy. Keputusan ini menuruti keputusan melawan kelab lain sebelum iaitu kalah 2-0 kepada kelab Shimizu S-Pulse 2-0 dan kalah 5-0… Read more

Wallpaper Motivasi inTrend

Hmm..surf punya surf terjumpa la pulak satu imej yang berbentuk gambar dan mempunyai kata-kata motivasi di dalamnya..hari ni kitorang nak bagi semangat ckit kat diorang yang dah hilang semangat pada kehidupan di dunia serta yang mengalami kegagalan dalam hidupnya..kita layan……                 hmmm..camne..best gler… Read more

Harimau Muda Mengaum Lagi

Skuad harimau muda negara mengakhiri kempen perlawanan persahabatan di Australia dengan kemenangan apabila mengalahkan Mariners FC dengan keputusan 4 – 1. Jaringan Malaysia dilakukan oleh Ahmad Fakri, Thamil Arasu dan Ahmad Hazwan Bakri. Nampaknya Fakri dan Thamil Arasu ni boleh plak score gol. Haha. Manakala, pemain muda baru dan berbakat… Read more

Lokam Limau Mandarin Sedap Dan Manis

Tak lama lagi adalah musim perayaan dengan ketibaan Hari Krismas dan Tahun Baru Cina. Untuk Tahun Baru Cina, tak sah kalau tak ada limau mandarin atau dikenali juga dengan nama Lokam. Saya pun pada mulanya tak tau yang nama limau mandarin ni dikenali juga dengan nama Lokam. Tapi yang penting… Read more

Perlawanan Kelayakan Olimpik 2011 – Malaysia Lawan Syria

Setelah kita berbangga dengan kejayaan Malaysia mengekalkan pingat emas bolasepak sukan sea. Pasukan kita akan berhadapan pula dengan Syria dalam perlawanan Olimpik 2012. Perlawanan ini penting kerana ini perlawanan pertama di tempat sendiri setelah kalah kepada Jepun 2 – 0 tempoh hari. Kita mesti menang perlawanan atau setidak2nya memberikan saingan… Read more

Keputusan Malaysia vs Myammar 19 November 2011

Tahniah skuad bola sepak malaysia kerana berjaya melangkah ke separuh akhir dengan rekod tanpa kalah di sukan sea 2011 ini. Malaysia yang datang sebagai juara bertahan telah membuktikan kehebatannya dengan menutup tirai perlawanan akhir peringkat kumpulan menentang Indonesia dengan 1 – 0. Kemenangan ini pastinya menyemarakkan lagi semangat pemain malaysia… Read more