Berani Mati Punya Orang

Jom tengok koleksi gambar manusia- manusia berani mati. Ada berani? Kalau saya… naik motor pun memang tak pandai la… apa lagi nak terbang-terbang macam ni..haha

Rekaan Unik Kad Bisnes

Anda pasti pernah melihat atau memiliki kad bisnes yang bermacam-macam jenis. Di sini ada pelbagai koleksi business card yang sangat unik dan kreatif. Koleksi kad kreatif ini tidak hanya terhad untuk perniagaan di bidang design sahaja.  Jom tengok koleksi kad bisnes kreatif…

Basikal Mewah Edisi Terhad

Chrome Hearts yang merupakan jenama mewah Amerika telah bekerjasama dengan Cervelo untuk menghasilkan sebuah basikal lumba edisi terhad. Basikal ini dihiasi dengan grafik Chrome Heart, kulit serta logam berharga. Ianya pasti untuk memenuhi keperluan golongan mewah dengan harga USD 60, 000. Wow, kalau ditukar duit Malaysia, lebih RM 200,000. Dah… Read more

Koleksi Grafitti Tandas

Anda pasti pernah melihat tandas-tandas awam yang diconteng kan. Nampaknya “part time job” ini bukan setakat popular di negara kita, malah turut popular di negara barat. Toilet grafitti yang bermaksud coretan-coretan pada dinding yang menggunakan komposisi warna, garis, bentuk, dan volume untuk menuliskan kata, simbol, atau kalimat tertentu. Apapun, sila… Read more

Anatomy Tatoos

Kreatif betul manusia ni.. Tapi kreatif tak bertempat la. Kulit yang tuhan bagi tulus mulus lagi nak di conteng-conteng dengan tatoo. Dengan sakitnya lagi… huhu. Jom tengok tatoo berbentuk anatomy badan manusia.

Biskut Raya Scary…

Puasa dah nak dekat… Lepas tu raya… Sempena raya menjelang tiba ni jom kita tengok biskut raya unik untuk pengunjung… hehe

Universiti Khas untuk Ladyboy

Universiti Ladyboy ini mungkin antara yang pertama diperkenalkan dunia. Ianya merupakan sebuah universiti yang terletak di Bangkok, Thailand yang menempatkan semua golongan “mak nyah” untuk mendapatkan pendidikan tanpa sebarang prejudis atau diskriminasi.  Di universiti ini mereka bebas menjadi wanita dan menjalankan kehidupan sebagai pelajar seperti golongan yang lain. Tapi nyah… Read more

Sehidup Semati

Kisah cinta menyayat hati ini sebenarnya berlaku dalam bulan Februari tahun ni.Seorang lelaki Cina Zhuang Huagui 26 tahun mengambil keputusan untuk mengahwini kekasih hatinya Hu Zhao,21 yang telah terbunuh seminggu sebelum tarikh perkahwinan mereka. Hu Zhao telah ditikam sehingga menyebabkan kematiannya oleh perompak. Mengenangkan janjinya, pengantin lelaki mengambil keputusan untuk… Read more