Kutipan Terkini Filem Adnan Sempit 2 Dan Komen Peminat

Setelah memulakan tayangan pada 23 februari lalu, peminat tentu menunggu2 berapakah kutipan terkini filem Adnan Sempit 2 ini. Namun masih terlalu awal untuk mengira kutipan kerana belum masuk seminggu lagi tayangannya. Tetapi dari segi komen2 penonton, memang agak positif. Layan Fanpage Adnan Sempit 2 —> https://www.facebook.com/pages/Adnan-Sempit-2-Sampai-Ke-Lubang-Cacing-Gua-Cari-Lu/250340691716872 Jadi sekiranya anda telah… Read more

Jom Kita Senyum Sempoi Dulu..Hihihhh…

Pekak sangat ke abang kuda nie sampai si anjing terpaksa jerit dalam lubang dubur..?? Hahaha.. Oi dek..kecik-kecik jadi gengster ek..?? Ouchhh..silap tendang daa.. Obesiti..tu lah..banyak sangat makan kfc.. hawaii punya dress untuk anjing-anjing..camane..??glamor kan? nek..patah kaki tu kang.. hohoho…  :terkejut:

Mirip Tapi Tak Serupa

Hmm..kalau kita dengar tentang orang awam yang mirip dengan artis atau selebriti, confirm banyakkan..?? So sekarang tak nak cerita lah pasal orang mirip artis atau selebriti,,hari  nie e sempoi nak cerita pasal tokoh-tokoh indonesia yang mirip banget dengan presiden Indonesia pulak..jom,,kita saksikan.. Tokoh pertama yang dikatakan mirip dengan Presiden adalah seniman… Read more

Selamat Tahun Baru Cina Buat Semua.!

Gong Xi Fa Cai..!! Walaupun masyarakat cina dah menyambut Tahun Baru Cina yang ketiga hari nie, e Sempoi masih ingin nak mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina buat semua yang menyambut dan tidak menyambut dan kitorang doakan semoga semuanya gembira menyambut tahun baru naga air dimana mengikut kepercayaan masyarakat cina, tahun… Read more

Kuil Erotik India, Khajuraho

Unik. menarik, sempoi dan erotik..itulah yang boleh digambarkan mengenai sebuah kuil erotik yang terdapat di India, yang dinamakan Khajuraho. Khajuraho terletak betul-betul di tengah-tengah India Tengah iaitu di negeri Madhya Pradesh. Kampung ini mempunyai pemandangan yang amat cantik, tenang dan mempunyai kekayaan warisan budaya yang diwarisi daripada nenek moyang mereka…. Read more

Projek Seni Sempoi dan Unik

Unik, sempoi dan luar biasa..!! Itu lah yang boleh di ulas mengenai empat projek seni yang kreatif dan berdaya cipta oleh artis-artis yang telah menggunakan beberapa medium untuk mewujudkan hasil seni mereka. Tak guna ulas lebijh alnjut, korang saksikan sendiri ek..?? 1. Nama projek : ‘Paper Darth Project’       Pencipta… Read more