Insiden Kad Merah Torres.

Dalam aksi panas di Stamford Bridge,dua pemain Chelsea telah menerima kad merah.Selepas tamat perlawanan,pengurus Manchester United,Alex Ferguson membidas tindakan Fernando Torres sambil menyifatkan penyerang Chelsea itu wajar dilayangkan kad merah gara-gara sengaja menjatuhkan badan. Gol jaringan pemain gantian United,Javier Hernandez pada penghujung babak kedua menjadi pemisah kedua-dua pasukan yang terdahulu… Read more

6 Rahsia Menggoda Lelaki (Khas Untuk Wanita Bersuami Sahaja)

Hmm..bagi para wanita yang bergelar isteri mithali di luar sana,,dah tentulah keinginan untuk memikat dan menggoda sang suami tengah hangat membara di hati kan? Jangan risau, di sini eSempoi akan kongsikan sedikit cara untuk menggoda hati suami anda agar kasih sayangnya melimpah ruah terhadap anda selalu. 1. Jeling Seksi Bak… Read more

Sentuhan M Nasir Masih Berbisa – Awan Nano Hafiz Menang AJL26

Seperti yang ramai dah ketahui, juara AJL26 adalah lagu Awan Nano nyanyian Hafiz. Lagu ini digubah oleh M Nasir dan lirik oleh Budi Hekayat. Betul ke nama Budi ni?hehe. Tak kisahlah, lagu tu memang best. Tambahan pula dengan nyanyian Hafiz yang sangat sedap dan memukau. Dah macam lagu asal nyanyian… Read more

Senibina Pelik dan Kreatif di Dunia

Senibina bangunan tidak terkecuali mampu mengagumkan orang ramai dan boleh dijadikan tarikan pelancong dengan syarat ia bukan seperti bangunan pencakar langit biasa, sebaliknya diberi sentuhan unik yang boleh mengundang pertanyaan bagaimana ia dibina. Lihat saja gambar-gambar di bawah, memang pelik tetapi kreatif dan lain dari yang lain…bentuk rumah terbalik pun… Read more