Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

Kepada pembaca blog esempoi.com, admin ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan Al Mubarak. Marilah kita bersama2 menjalankan dan memperbanyakkan amalan ibadah dalam bulan yang mulia ini. Semoga banyak pahala dan keberkatan yang akan kita perolehi. Marilah kita juga bersedekah kepada mereka yang memerlukan untuk menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini. Dalam… Read more

Meminta Maaf dan Memaafkan..

Meminta maaf dan memaafkan..apa definisi sebenar di sebalik kata-kata MAAF yang 1 ini? Apabila korang dah buat orang lain bengang, korang mestilah meminta maaf kat diorang. Dan kalau orang lain pulak yang membuat salah kepada korang, maafkanlah juga kesalahan diorang. Perkataan ini sering diucapkan ketika kita berada dalam keadaan serba… Read more

Keputusan Malaysia vs Indonesia Sukan Sea 2011

  Setinggi-tinggi tahniah diucapkan khas buat pasukan Harimau Malaya Muda yang berjaya membaham pasukan garuda sekaligus membuktikan mereka layak bergelar gergasi asia. Kejayaan Indonesia menembusi gawang gol Malaysia di awal permainan iaitu pada minit ke 5, sedikit pun tidak menggugat perasaan pemain Malaysia malah menjadikan pasuan Malaysia lebih bersemangat untuk… Read more

Penulis Sambilan Di Blog Esempoi

Di sini saya nak tanya sikit kepada pembaca2 sekalian, anda berminat ke nak menjadi penulis sambilan di blog esempoi? Sebenarnya penulisnya dah ada iaitu Kristinna. Cuma dia dah lama tak buat post. Busy kot dia agaknya. Tapi saya just nak survey dan tanya je ni. Saya belum buka lagi iklan… Read more