Hadiah Pemenang Dan Juara Liga Super 2012

Untuk musim liga super 2012, hadiah telah ditambah dari hadiah musim 2011.  Bagi pemenang tempat pertama, akan menerrima sebanyak wang tunai RM750,000.  Manakala pemenang tempat kedua akan menerima hadiah tunai RM450,000. Manakala tempat ketiga pula akan menerima RM300,000. Sememangnya hadiah bagi pemenang liga super 2012 memang lumayan. Pasti ini akan… Read more

Pertandingan Komen Dan Menang

Kepada pembaca2 setia blog esempoi, satu pertandingan mungkin akan diadakan pada bulan hadapan. Pertandingan yang dicadangkan adalah samada pertandingan komen dan menang atau pertandingan referer terbanyak atau kedua2nya sekali. Dah macam akta la plak, hehe. Cuma buat masa sekarang, tengah nak cari penaja dan hadiah yang ingin diberi kepada pemenang…. Read more

Ofis Unik

Penah tengok tak ofis yang dibuat 100% dari kadbod. Rajin betul diorang ni buat replika ofis dari kotak kadbod. Dari kerusi meja, bakul sampah, memo, telefon sampai la kepada komputer. Ofis asalnya ade kat gambar paling bawah. Jika anda adalah seorang bekerja keras, setia pada komputer, ini adalah pemandangan yang… Read more