Salam Aidilfitri Buat Pembaca eSempoi

Assalamualaikum kepada semua pembaca eSempoi.com Harap korang sihat-sihat la ye, kat sini shifa nak mintak maaf kat korang kalau ade salah silap sepanjang berblogging. Mintak maaf gak kepada pembaca yang agak kecewa bila blog ni tak update2…hehe, sori sangat-sangat. okeh, maskod blog ni pun dah tukar baju raye…tak sabar nak… Read more

Biarkan shifa seketika

hari ni aku meluangkan sedikit masa untuk update…maaf ye semua…aku dah panik tahap cipan sebab present 11hb mei ni.  Ni soal hidup dan mati aku, aku perlu siapkan keje ni.. Aku terketar-ketar menyiapkan final projek aku ni, tido 2-3 jam je sehari mane taknye. okay,,…sabar ye.. aku pun tak sabar… Read more