Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

Bagi yang suka shopping kasut, pasti dah banyak koleksi kasut korang kan. Tapi agak-agak ada tak kasut-kasut kat bawah ni dalam koleksi korang. Kalau ada pun agak-agak korang sanggup pakai tak pergi jalan-jalan kat shopping mall ke?huhu