Tengkorak tergantung di pokok ditemui Sepang

Dilaporkan rangka milik seorang wanita dijumpai tergantung pada pokok di pintu masuk pentadbiran KLIA, semalam. Menurut Ketua Polis Daerah Sepang, Superintendan Imran Abdul Rahman, tengkorak mangsa tergantung pada pokok manakala rangkanya bersepah di atas tanah. Hasil pemeriksaan mangsa berambut panjang dan memakai seluar jeans serta baju-T.Selain itu pasport milik warga… Read more

Daftar Pemilih Dengan SPR Secara Online Ada Ke?

Rasanya tak ramai yang tahu bahawa rakyat Malaysia yang masih belum mendaftar sebagai pengundi atau pemilih boleh mendaftar dengan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) secara online. Caranya mudah sahaja iaitu dengan mendownload Borang A dari laman  web www.spr.gov.my . Walaupun sebenarnya bukanlah mendaftar secara online betul2 tapi mendapatkan borang secara online…. Read more

Ebook Percuma – Panduan Untuk Newbie

Anda nak pendapatan dari internet? Mari baca satu ebook (bukan buku yer tapi electronic book dalam pdf) yang menerangkan secara ringkas tentang cari duit internet ni. Ebook tersebut adalah Panduan Untuk Newbie Dari Newbie. Untuk yang newbie atau tak tau apa2 tentang duit internet sesuai baca. Untuk dapatkan ebook tersebut… Read more

Kontest Menang Duit Raya Anjuran Puanbee.com

Salam pembaca semua, Hari ni saya nak kongsi sikit berita tentang contest terbaru yang dianjurkan oleh puanbee iaitu pemilik blog puanbee.com. Kontest tu telah bermula pada 25 Julai 2011 dan akan berakhir pada 25 Ogos 2011. Masanya sebulan sahaja. Cara untuk menentukan pemenang adalah dari segi referer terbanyak ke blog… Read more

Ayamku Mati – Lawak Hari Ni

Seorang penternak bingung memikirkan mengapa setiap hari, lima ekor ayamnya mati dilanggar kereta. Beliau membuat aduan kepada majlis perbandaran terdekat dan meminta dipasang papan tanda. Beberapa hari kemudian terpampanglah papan tanda yang berbunyi : TERNAKAN SEDANG MELINTAS, SILA PERLAHANKAN KENDERAAN ANDA! Tiga hari kemudian, penternak tersebut menghubungi seorang pegawai majlis… Read more

VERSI Update teknik amazon 2

hi Sila dapatkan teknik amazon versi 2 di http://www.teknikamazon.com/ menggunakan username: cyber_goat level:Ahli Percuma login di:http://www.teknikamazon.com/wp-login.php HANYA UNTUK AHLI PREMIUM SAHAJA admin teknikamazon.com Update Teknik Dominasi Amazon Putrajaya, w.p 49008 Malaysia If you no longer wish to receive communication from us: http://www.teknikamazon.com/?wlmunsub=2/7a4871b09e To update your contact information: http://www.teknikamazon.com/wp-admin/profile.php

VERSI Update teknik amazon 2

hi Sila dapatkan teknik amazon versi 2 di http://www.teknikamazon.com/ menggunakan username: cyber_goat level:Ahli Percuma login di:http://www.teknikamazon.com/wp-login.php HANYA UNTUK AHLI PREMIUM SAHAJA admin teknikamazon.com Update Teknik Dominasi Amazon Putrajaya, w.p 49008 Malaysia If you no longer wish to receive communication from us: http://www.teknikamazon.com/?wlmunsub=2/7a4871b09e To update your contact information: http://www.teknikamazon.com/wp-admin/profile.php

Senarai Jenama Kereta di Malaysia

Kereta merupakan antara keperluan penting dalam kehidupan kita. Tentu ramai yang ingin memiliki kereta bagi mereka yang belum ada la, bagi yang dah ada pula tentu nak menambah lagi satu. Untuk itu, saya just nak share senarai jenama kereta yang ada di Malaysia. Tentunya, proton dan perodua akan menduduki tempat… Read more

Illusi Tapak Kaki 3-D

Tahu tak illusi tapak kaki tu apa? Mari kita tengok apakah ianya yang sebenarnya. Illusi ini adalah lukisan atau gambar pada lantai di jalanan dan juga berimejkan 3-D. Memang menarik, sila tengok di bawah k, siap buat gaya nak terjatuh lagi mamat tu, hehe: Ini semasa diorang nak buat gambar… Read more

Rekabentuk Apartment Dengan Dinding Bilik Boleh Gerak

Pernah tak jumpa bilik dalam apartment yang boleh berubah saiz atau luas? Ini saya nak tunjuk kat bawah, apartment yang mempunyai dinding boleh gerak atau alih supaya kita boleh modify luas dan saiz bilik. Sila tengok contoh, kreatif tak?: Cuba tengok dinding yang kat tengah tu, boleh digerak bila2 masa… Read more