Udang Karang Unik Warna Oren Hitam.

Seekor udang karang unik berwarna oren dan hitam yang sinonim dengan warna hari Halloween diberikan rumah baharu di Akuarium New England Amerika Syarikat (AS). Udang karang betina seberat 450 gram itu yang diberi nama Split.Ia ditangkap di perairan Lautan Atlantik dekat bandar Salem pada minggu lalu. “Haiwan ini memang memiliki… Read more

Tabiat Bertatu Selebriti Dunia

Hmm..nama selebriti-selebriti di dunia nie dah gah sangat dengan tatu dah..tatu~selebriti, selebriti~tatu..nang sinonim sangatlah kan..? Diorang nie sebenarnya nak buat untuk suka-suka aje, contohnya diorang nak pahat nama bini @ laki diorang kat badan diorang yang tegap dan montok tu..tapi bila dah bercerai, boleh pulak padam balik tatu tu dan… Read more