Anggota FRU dituduh rompak barang kemas RM40,000

Seorang anggota FRU dituduh melakukan rompakan berkumpulan melibatkan barang kemas bernilai RM40,000. Pertuduhan ini dibacakan  di Mahkamah Sesyen 4 Sungai Petani  Kedah hari ini. Dia dituduh  melakukan rompakan berkumpulan bersama … Read More

Universiti Khas untuk Ladyboy

Universiti Ladyboy ini mungkin antara yang pertama diperkenalkan dunia. Ianya merupakan sebuah universiti yang terletak di Bangkok, Thailand yang menempatkan semua golongan “mak nyah” untuk mendapatkan pendidikan tanpa sebarang prejudis … Read More

10 Aksesori Tandas yang Cool

Berikut antara beberapa aksesori tandas yang agak cool dan boleh dibeli secara online di www.amazon.com. 1) Gel Dispenser Berbentuk Hidung

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Nike jual makanan – Just Do Eat

Nampaknya trade mark NIKE ditiru oleh kedai pembuat roti di Taiwan. Daripada trademark asal NIKE “Just Do It” kepada “Just do eat” … hurm..ceh, publisiti murahan…hehe

Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang … Read More

Sad Love Quotes

“As soon as forever is through, I’ll be over you” “The best way to mend a broken heart is time and girlfriends” “Cry as I may these tears won’t wash … Read More