Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang tunai..hoho.. Ross nanti tunggu email dariku ye =) Akhirnya aku dapat online secara aman kat laptop aku sendiri hoho..terima kasih… Read more

Kaspersky 2010 untuk dimenangi

Kasperky 2010 untuk dimenangi khas untuk komen tertinggi pada bulan January 2010. Dah lame aku tak bagi hadiah, kali ni ape salahnya kan? Syarat-syarat komen: bukan spam bukan menggunakan emotikon sahaja komen tu jangan la pendek sangat simple kan? komen la cepat. Kalau korang taknak hadiah ni pun takpe, boleh… Read more

Jom buat duit dengan NIche

Ebook ni shifa beli bulan lepas dengan harga RM40, serius sangat berbaloi dan berkesan. Sesuai newbie, beginner mahupun expert. Kenapa Sangat berbaloi? ebook ni menerangkan secara detail bagaimana hendak mendapatkan traffic yang berkesan untuk blog korang melalui teknik seo dengan mana-mana keyword yang korang pilih, tak kira lah niche tu… Read more

SkyWalk -berjalan di langit

Nak rasa berjalan di langit?….Lebih tinggi dari KLCC oo.,.. Grand Canyon terletak di Colorado River, Arizona, AS. Ia merupakan salah satu destinasi perlancongan paling menanjubkan yang mesti korang tengok. Ape yang pasti bila diorang buat jambatan macam ni, Grand Canyon ni berjaya menarik lebih 5 juta pelancong dalam setahun.. Eh…korang… Read more

Jangan Pandang Bawah

Korang gayat tak bila kat tempat tinggi? Nak rasa berjalan atas langit? hoho…jom rase pengalaman berjalan di skydeck. Dengan ketinggian 1,353 kaki, skydeck menarik pengunjung¬† sehingga 25,000 orang sehari. Skydeck ni terletak kat tingkat 103, pastu korang dikenakan bayaran $15 (RM52.50). Sape-sape ade penyakit takut ketinggian (acrophobia) tak payah naik… Read more