22 Ciri Orang Mencintai Kamu

1. Orang yang mencintai kamu tak pernah memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu yang dia tahu di matanya hanya ada kamu satu2nya. 2. Kalau kamu sudah memiliki kekasih dia tak peduli,yang penting bg dia kamu bahagia dan kamu tetap impiannya. 3. Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu seadanya,dimatanya kamu… Read more

Cerita Dongeng TopUp FREEE

Hehe..aku dengan banggenye bagi topUp RM10 ni FREE-FREE kat korang Ni la 2 orang Member Sempoi yang dapat TopUp tu MuLan & Rockers (nanti aku contact korang). Aku pilih secara rawak je kat MyblogLog. Lepas ni aku cadang nak bagi digi happy starter pack, tshirt, takpun ape-ape yang best laa…Tapi… Read more