Bila keputusan PMR 2011 Keluar?

Keputusan PMR 2011 belum keluar lagi namun dikatakan keputusannya akan diumumkan samada pada 23 Disember atau 24 Disember 2011. Namun tarikh rasmi mungkin akan diberitahu oleh kementerian pelajaran rasanya. Untuk adik2 yang mengambil PMR, bolehlah rujuk pada cikgu atau sekolah masing2 untuk maklumat terkini. Mungkin mereka ada maklumat yang terkini…. Read more

Status: Bunuh Diri di Facebook

Mungkin peristiwa ini adalah pelajaran yang sangat berharga tentang persahabatan di laman web sosial. Simone Back memutuskan untuk membunuh dirinya namun sebelum itu,dia meng updatekan status terakhirnya di Facebook, namun tiada seorangpun dari 1048 “rakannya” dilaman web sosial berkenaan  yang berusaha menyelamatkan nyawanya ataupun menghentikan cubaan bunuh dirinya itu..Mereka hanya… Read more

Cerita Dongeng TopUp FREEE

Hehe..aku dengan banggenye bagi topUp RM10 ni FREE-FREE kat korang Ni la 2 orang Member Sempoi yang dapat TopUp tu MuLan & Rockers (nanti aku contact korang). Aku pilih secara rawak je kat MyblogLog. Lepas ni aku cadang nak bagi digi happy starter pack, tshirt, takpun ape-ape yang best laa…Tapi… Read more