Benar Walaupun Pelik

Jom tengok koleksi gambar yang diambil ketika berlakunya sesuatu. Nampak seperti pelik tapi ianya sememangnya benar-benar belaku. Momen yang berjaya dirakam di waktu yang tepat.

Bilik Untuk Barbie Girl

Comel sungguh bilik kaler pink ni. Sesuai untuk budak-budak perempuan yang comel. Untuk budak-budak lelaki seeloknya jauhilah bilik tidur macam ni yer… huhu

Basikal Mewah Edisi Terhad

Chrome Hearts yang merupakan jenama mewah Amerika telah bekerjasama dengan Cervelo untuk menghasilkan sebuah basikal lumba edisi terhad. Basikal ini dihiasi dengan grafik Chrome Heart, kulit serta logam berharga. Ianya … Read More

Gambar Piala Dunia Setelah di “Photoshop”

Jom sekodeng gambar-gambar semasa Piala Dunia lepas setelah di “Photoshop”kan…

Koleksi Gambar Lawak & Pelik Part 2

Jom layan gambar seterusnya…

Koleksi Kucing Gemuk

Kucing-kucing ni gemuk mungkin sebab baka ataupun malas bersenam.Ni la akibatnya kalau dah manja sangat…hoho…sampai nak bangun pun tak larat.. kesian..

Pembuka penutup botol yang unik

Errr sanggup ke nak buat macam ni? Takkkkkkkkkkkkkk 🙁 Thanks Topo sebab betulkan title tadi, tersilap. Hehe

Kerusi paling unik dan kreatif

Jom kita layan kerusi yang kreatif, cantik dan unik ni. Memang best lah kalau dapat salah satu daripada kerusi ni. Macam tak meyakinkan je boleh duduk ni? Macam sweater cap … Read More

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu … Read More